Gomez: “Vi kämpar för en Champions League-plats”

Gustavo Gomez har i en intervju med Low Limit Futbol, pratat om att Milans fortsatta kamp för Champions League och om hans anpassning till Italien.

Milan har överraskat många i år med sina fina resultat men i de senaste två matcherna, mot Roma och Atalanta har det bara blivit en poäng. Rossoneri har halkat ner från en delad andraplats till en femteplats i Serie A. Gustavo Gomez säger att klubben kommer fortsätta kämpa mot en Champions Leagueplats.

-Vi förtjänade inte de dåliga resultaten mot Roma och Atalanta. Laget är starkt och enat och vi kommer fortsätta att kämpa om en Champions League-plats, det är klubben i stort behov av.

Gomez anslöt till Milan i somras från den argentinska klubben Lanus, han diskuterade sin anpassning till Serie A-fotboll.

-Jag anpassar mig mer och mer varje dag till en svår liga. Jag lär mig något nytt hela tiden och jag är tacksam över stödet som jag fått från mina lagkamrater. Jag har lärt mig mycket från Vincenzo Montella, han är en fantastisk tränare.

Den 23-årige paraguayanen är också imponerad över Milans unge målvaktstalang Gianluigi Donnarumma.

-Jag blev förvånad när jag först såg honom, inte minst för hans sätt att träna. Hans prestationer har visat han är en av de bästa målvakterna i Serie A, han kan bli en av de bästa i världen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen