Galliani: “Jag tycker att båda lagen ska resa på lika villkor”

Milans nuvarande vice VD Adriano Galliani talade tidigare idag med några reportrar utanför flygplatsen, innan ombordstigandet på planet till Doha. Laget kom till slut iväg efter att flygresan blivit försenad och Galliani talade i intervjun bland annat om hur Juventus kan dra nytta av detta. 

– Det var helt enkelt så att planet inte anlände och detta skapade problemet. Vi skulle aldrig ha hunnit dit med buss, men nu ser det ut som att problemet har lösts. Detta är vi glada över, men i och med förseningen har vi förlorat tid. Ett plan lämnade Italien och det andra inte. Jag vill inte vara kontroversiell, men jag tycker att båda lagen ska resa på lika villkor. Jag bryr mig inte om ifall det betyder att man får en fördel eller ej.

– Detta är en viktig final, vi har mött Juventus tre gånger i år och gjort en bra match varje gång. Vi vann en av matcherna, men i de andra lyckades vi inte. Vi förlorade på övertid i Coppa Italia-finalen, men nu har vi fått ny chans. Det är trevligt att vi möter Juventus fyra gånger under ett och samma år.

– Berlusconis uttalande? Det var ett skämt, så kan ni snälla lugna ner er.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen