Redaktionens spelarbetyg: Palermo – Milan

Milan lyckades bortaslå Palermo trots en svag insatts från de rödsvarta. Här nedan kan ni se redaktionens spelarbetyg. 

Startelvan: 

Donnarumma: 3 – Fortsätter spela bra mellan stolparna och vågar äntligen kräva bollen när motståndarna slår inlägg.

Abate: 2.5 – Den en gång så offensiva ytterbacken bidrar inte speciellt mycket i anfallet för sitt rödsvarta längre. Är dock stabil i försvaret och gör det bra mot Palermo.

Paletta: 3 – Kom tillbaka efter sin avstängning och fortsätter att dominera i försvaret. Tuff, stark och står oftast på rätt position när motståndarna anfaller.

Romagnoli: 2 – Stod för viktiga brytningar men ett par misstag. Inte lika klinisk som vi är vana vid idag.

De Sciglio: 2.5 –  Gör det bra på sin kant och lyckas oftast stänga till. Stod även för inlägget som skulle leda till Milans första mål.

Kucka: 1.5 – Spelar uselt idag. Slår bort alldeles för konstiga bollar och behöll inte fokuset under matchens gång. Matchens kanske största flopp.

Locatelli: 3 – Är precis det Milan sökt efter. Locatelli är trots sin storlek väldigt viktig för försvaret och slår dessutom långbollarna som få rödsvarta-spelare kan. Milan har hittat en mycket fin mittfältare i italienaren.

Pasalic: 2.5 – Mittfältarens första match från start och han gör det bra. Visar mycket vilja och driver bollen bra i det offensiva. Kan bli en mycket intressant spelare att följa.

Suso: 4 – Spanjoren har gjort det enkelt för Montella, Suso är här för att spela och inte för att sitta på bänken. Står för ett mål och en assist men skapar mycket chanser för Milan på egen hand. Redaktionens MOTM.

Bacca: 1.5 – Anfallaren fortsätter att spela dåligt och har nu gått fem matcher utan mål. Vill väldigt mycket men lyckas med i princip ingenting.

Bonaventura: 3.5 – Fortsätter att storspela för sitt Milan och står för en assist i dagens match. Bonaventura har etablerat sig på riktigt.

Avbytare

Mati: 2 – Vinner frisparkar för Milan och får göra sin första match för de rödsvarta. Kan bli en fin och kreativ spelare att ha på mittfältet.

Poli: 2.5 – Kanske inte den mest tekniska fotbollsspelaren men grinta och vilja har spelaren. Kämpar och sliter varje gång italienaren får chansen.

Lapadula: Spelade för lite för att bedömas. Står dock för ett vackert mål och kan nu hota Bacca på riktigt.

Tränare:

Montella: 3 Stod visserligen för bra byten men lyckades inte trigga igång spelarna under pausvilan trots det usla spelet. Viktigt med det sista bytet på Bacca och kammar hem tre viktiga poäng.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen