Elva Milan-spelare åker iväg på landslagsuppdrag

Landslagsuppehållet är runt hörnet och de flesta förbundskaptener har presenterat sina trupper inför de stundande landskamperna. Elva Milan-spelare kommer att åka iväg för att representera sina respektive länder.

Luca Antonelli, Giacomo Bonaventura, Mattia De Sciglio, Gianlugi Donnarumma och Alessio Romagnoli finns med i Italiens trupp som ska ta sig an Liechtenstein i kvalet till VM i Ryssland. Tre dagar senare ska man även möta Tyskland i en vänskapsmatch på San Siro.

I Italiens U-19 landslag finns Milan representerade i form av Manuel Locatelli och Alessandro Plizzari. “Azzurrini” möter Ungern den 10 november, Armenien den 12 november och Schweiz den 15 november i EMs första kvalificeringfas.

Juraj Kucka har blivit uppkallad av Slovakiens tränare Kozac till matcherna mot Litauen den 11 november (VM-kval) och Österrike den 15 november (vänskapsmatch).

I Sydamerika finns Carlos Bacca med i Colombias VM-kvaltrupp, medan Gustavo Gomez är inkluderad i Paraguays. Colombia möter Chile på hemmaplan den 10 november innan man reser till Argentina den 16 november. Paraguay möter Peru den 11 november och Bolivia den 15 november.

Sist men inte minst ska Keisuke Honda representera sitt Japan i vanlig ordning. Japanerna ställs mot Oman i Kirin Challenge Cup den 11 november innan man VM-kvalar mot Saudiarabien den 15 november.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen