Donnarummas bror: “Gigio kommer aldrig att gå till Juve”

Ginluigi Donnarummas bror Antonio berättade i en intervju med Corriere dello Sport varför 17-åringen aldrig kommer att lämna Milan för Juventus eller någon annan klubb i framtiden. 

Antonio som för närvarande spelar i Asteras Tripolis i den grekiska förstaligan efter att ha lämnat Genoa i somras, ryktades även under sommaren till en återkomst i Milan som han fostrades i som ungdom. Så blev dock inte fallet, men rykten tror dock att Milan tar en titt på 26-åringen igen i januari som back-up till sin lillebror.

– Gigio kommer aldrig att gå till Juve. Han kommer inte att lämna Milan av någon anledning. Vi pratar varje dag och på kvällarna spelar vi TV-spel online. På Fifa väljer han alltid Milan och jag Atlético Madrid eller Barcelona. Jag känner honom och vet att han inte kommer att lämna Milan för någonting i världen. Han är nöjd i Milan och har alltid varit en Milanista.

– Vi pratar inte så mycket om fotboll, men vi talar alltid efter att vi har spelat match. Efter derbyt var han väldigt arg så jag var tvungen att lugna ner honom. Just nu är han nummer två efter Buffon, som är en symbol för den italienska målvaktsläran. Efter Gigi tar Gigio hans plats i landslaget.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen