Montella: “Jag känner att vi närmar oss Europa”

Efter gårdagens vinst mot Chievo så talade en nöjd och glad Montella till Mediaset Premiums mikrofoner. Läs här vad han hade att säga om matchen.

Montellas syn på matchen?

– Chievo inledde matchen starkt och vi spelade slarvigt vilket jag inte gillade. I den andra halvleken kände jag att vi gjorde tillräckligt för att förtjäna vinsten, men vi kunde ha stängt matchen tidigare. Det var en välförtjänt vinst mot ett lysande Chievo som orsakade stora problem för oss.

– Jag känner att vi närmar oss Europa. På söndag möter vi Juventus, ett av dem bästa lagen i Europa. Om det är en match mellan två Scudetto utmanare? Vissa situationer har inte vi med att göra, vi håller en låg profil.

– Milan har varit utanför Europaspel alltför länge. Jag ser att grabbarna ler oftare, dem behöver självförtroende och bra resultat hjälper till med detta.

Locatelli?

– Han gjorde bra ifrån sig, men han måste våga mer. Hur som helst så spelade han smart och han är en väldigt användbar spelare för laget.

Lapadula?

– Gianluca Lapadula spelade med temperament och hunger. Laget gav honom lite understöd i den första halvleken, men trots allt så slet han och gjorde sitt bästa. Han hjälpte verkligen sina lagkamrater och jag är väldigt nöjd med hans insats.

Niang?

– Bortsett från målet så visar M’Baye Niang stora framsteg när det gäller koncentration och prestation. Jag skulle vilja se Niang som en ledare i laget, han har alla egenskaper för att kunna bli en.

– Vi insåg också att vi måste jobba som ett lag när vi försvarar oss, för att hela laget måste bidra.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen