Gomez: ”Jag är redo att spela”

I en exklusiv intervju med Milan TV berättar Gustavo Gomez om sina första intryck av Milan och den italienska fotbollen. 23-åringen är väldigt laddad inför Napoli-matchen och väntar bara på sin tur att få spela. 

Känslorna:
– Jag är mycket glad över att få vara här. Jag har lärt känna staden och mina lagkamrater, och jag njuter av det. När jag först kom hit fick jag mycket hjälp av de andra sydamerikanska spelarna, men även italienarna har varit väldigt välkomnande. Vi är en fantastisk grupp, vi är väldigt enade och det är vad som spelar roll.

Montella:
– Jag tränar på det som tränaren begär av mig, så att jag sedan kan applicera det på fotbollsplanen. Den italienska ligan är väldigt dynamisk och en taktisk tävling. Den är väldigt intensiv, och jag är redo när bossen behöver mig.

Lördagens match:
– Jag är redo. Jag har fått höra att fansen är väldigt passionerade, likt de sydamerikanska. Om jag blir uppkallad så ska jag göra mitt bästa för att spela bra.

San Siro:
– Den första stunden på San Siro var något unikt: arenan, fansen, allting är hisnande.

Romagnoli:
– Han är en fantastisk spelare med väldigt stor potential. Vi lär känna varandra och vi kommer göra bra ifrån oss.

Bacca:
– Jag har spelat mot honom ett flertal gånger, men jag föredrar att ha honom som lagkamrat och inte som motståndare. Han är svår att markera.

Mål:
– Jag vill säkra ett startdatum i laget, jag vill spela och ge allt jag har. Min dröm är att vinna många titlar med AC Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen