Försäljningen skjuts upp?

Då var det dags igen. För sjuttioelfte gången skjuts affären mellan kineserna och Berlusconi upp. Denna gång en till två veckor.

Jag vet inte hur många artiklar av denna kategori som skrivits de senaste månaderna, men denna är (tyvärr) inget undantag. Den här gången ser förhandlingarna ut att skjutas upp i en till två veckor, istället för att det preliminära avtalet skrivs under den tolfte juli som tidigare sagts. Den tolfte såg ut att bli den 13-15:e för några dagar sedan, men blev istället en vecka eller två till. Anledningen till detta uppges enligt ANSA och La Gazzetta dello Sport vara tekniska problem, men vad det innebär är oklart. Andra alternativ skulle vara att Berlusconis hälsa uppehåller affären eller att Mr.Bee har blandat sig i affären.

Enligt MilanNews.it kan Milan inte agera på transfermarknaden fram till att det preliminära avtalet har skrivits under. Musacchio och andra potentiella värvningar kommer alltså inte att kunna ansluta till klubben under denna period. Man är dock fria att förhandla med agenter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen