Frank de Boer vill ta med tre Ajax-spelare till Milan

Vi befinner oss mitt i en tränarkarusell där de kinesiska investerarnas förstaval, Frank de Boer, sägs vara favorit till att bli nästa Milan-tränare. Skulle han ta över Milan vill han att tre Ajax-spelare följer med till klubben, skriver holländska soccernews.nl

Efter sex säsonger och fyra Eredevisie-titlar med Ajax känner Frank de Boer den holländska storklubben väldigt väl. 46-åringen vill enligt rapporter föra med sig spelare från Ajax som redan är bekanta med tränarens metoder. Dessa tre unga spelare är möjligtvis klubbens största framtidsnamn.

De tre spelarna är:

1) Arkadiusz Milik – 22-årig anfallare som just nu spelar EM med Polen. Spelaren, som redan gjort 29 landskamper för Polen, är en pålitlig poängspelare. Under den gångna säsongen i Ajax stod anfallaren för 21 mål och 8 assists på 31 ligamatcher. På totalt 29 landskamper för Polen har anfallaren stått för 11 mål och 11 assists.

2) Anwar El Ghazi – Redan i vintras ryktades högeryttern vara på väg till Milan. Den tekniske 21-åringen gillar att utmana sin försvarare och räds inte för att bjuda publiken på show. Förra säsongen blev det 11 mål och 3 assists på 27 matcher i ligaspelet.

3) Riechedly Bazoer – Född 1996 är Bazoer yngst av de tre spelarna. Det är en bollskicklig central mittfältare med utmärkt fysik. Trots sin unga ålder har han redan hunnit med 6 landskamper för Nederländerna. Den unge mittfältaren är en av Europas mest lovande talanger. 88 i potential på Fifa säger det mesta. Bazoer jagas intensivt av storklubbar från Premier League, däribland Chelsea, Manchester United och Arsenal. Spelaren själv drömmer om att spela i favoritklubben Barcelona, som också knackat på dörren. Förra säsongen stod Bazoer för 5 mål och 5 assists på 29 ligamatcher.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen