De Sciglios agent: “Han kommer att stanna”

Mattia De Sgiclio har under den senaste tiden ryktats bort från Milan, med intresse från både Italien och Spanien. Detta dementerar nu spelarens agent Donato Orgnoni.

23-åringen är just nu i Frankrike där han igår fick spela 30 minuter mot Belgien i EM 2016. Ytterbacken stod för en stabil insats i matchen, men i Milan har han inte levererat på den nivå som fansen önskat den senaste säsongen. Juventus har därför visat intresse för De Sciglio, som tidigare även spelat under Juventus tränare Massimiliano Allegri. Men skall man tro Orgnoni, så kommer ytterbacken att stanna i Milan.

– Milans problem har inte hjälpt någon av killarna, det har inte bara gällt Mattia. Han har lidit av ett flertal olämpliga attacker, några journalister har överdrivit saker.

– En flytt från Milan? Rykten är alltid kul! Det är glädjande när klubbar som Real Madrid och Juventus hör av sig. Vi är dock försiktiga, Mattia måste se till att han fokuserar och lägger ner den mängd arbete, som han gjort de senaste månaderna. Mattia har ett kontrakt med Milan, trots problemen så kommer han att stanna i klubben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen