Abbiati: ”Hoppas av hela mitt hjärta att Brocchi stannar”

En gång i tiden spelade Christian Abbiati och Cristian Brocchi sida vid sida i Milan. De har hållit ihop sedan dess och är än idag goda vänner. Brocchi ryktas vara på väg bort från Milans tränarbänk, men Abbiati vädjar till ledningen att behålla honom. Läs vad den förre detta målvakten hade att säga till Mediasets Premium Sport.

– Jag har hört från honom (Brocchi). Han är lugn men han väntar på ett samtal. Av hela mitt hjärta hoppas jag att han får det eftersom jag anser att han är en väldigt bra tränare. Han är ung och väldigt förberedd. Vi gillade verkligen hans idéer. Man kunde se det i Coppa Italia-finalen, även om det inte slutade bra.

– Vad jag gör nu? Jag jobbar med mina motorcyklar och försöker att inte tänka på fotboll, även om jag vet att det kommer bli svårt, framför allt de kommande månaderna.

Milans president, Silvio Berlusconi, förhandlar för närvarande med ett kinesiskt konsortium angående försäljning av klubben. Abbiati ger följande kommentarer:

– Jag kan inte föreställa mig ett Milan utan herr Berlusconi. Däremot är det också sant att investeringar krävs för att återuppliva Milan, och om de (kineserna) kan göra detta på ett bra sätt så välkomnar vi investerare i Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen