Poli: ”Vi borde ha vunnit trofén för fansen skull”

Andrea Poli stod för en riktig krigarinsats igår. Efter den tunga förlusten talade mittfältaren till Milan Channels mikrofoner. Detta är vad han hade att säga:

– Vi spelade en bra match. Om vi alltid hade spelat med denna attityd den här säsongen, skulle vi ha nått andra mål. Vi anföll, vi skapade många målchanser, medan de förvaltade sitt enda läge. Vi borde ha varit mer kliniska och vunnit den här trofén för oss men framför allt för fansen.

– Fansen stöttade oss genom hela matchen, men det var tyvärr inte vår dag. Vi starta om på nytt och vi kan göra det. Vi dominerade och hade bra chanser. Vi borde ha avslutat den första halvleken med ledning, men nu ligger allt i det förflutna. Nederlaget gör ont, men vi spelade med en stark laganda.

– Jag tror att vi har de rätta spelarna att börja om på nytt. Detta var ett massivt test för oss alla. Det kunde ha varit ett stort steg för oss. Matchen slutade inte som vi ville, men vi hade den rätta passionen och viljan. Det är viktigt att vi bygger vidare på ikväll.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen