Niang siktar på att bli spelklar till cupfinalen

Skadade M’Baye Niang talade idag till Milan Channel. Detta är vad den 21-årige anfallaren hade att säga:

– Den här skadan har hållit mig ur spel. Jag arbetar hårt för att komma tillbaka i bästa form inför TIM Cup-finalen. Jag jobbar med fystränarna och har också början träna igen med resten av truppen. Det är bra för mig att vara tillbaka hos lagkamraterna och återfå bollkänslan. Mitt mål är att vara tillgänglig i finalen (Coppa Italia). Jag börjar komma igång och har fortfarande tio dagar på mig att bli som bäst.

– Vinsten mot Bologna var viktig för moralen. Vårt öde ligger inte längre i våra händer, men vi måste försöka att vinna. Finalen mot Juve kan också kvalificera oss till Europa-spel så vi måste behålla fokus. Det är avgörande att vi alltid tränar med den rätta viljan att hämta in positiva resultat.

– Roma är ett starkt lag, men låt oss inte glömma att vi är Milan. Mot de större lagen har vi alltid visat vad vi är kapabla till. Vi måste spela för att vinna. Det är en viktig match eftersom vi vill göra allt för att avsluta på sjätteplats och nå Europa-spel.

– Senast Milan vann turneringen (Coppa Italia) var för 13 år sedan så vi måste göra allt för att hämta tillbaka trofén till Milan. Dessa matcher är enkla att förbereda sig inför ur ett mentalt perspektiv och fokus kommer av sig själv.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen