Montolivo: “Vi är taggade”

Riccardo Montolivo talade om Milans chanser mot Juventus under presskonferensen inför Coppa Italia-finalen.

Montolivo är taggad inför matchen mot Juventus och vill att laget spelar som en enhet med fullt fokus.

-Det här är en stor chans, det är sista chansen för oss. Jag tror på det här laget, även om Juventus är favoriter. Vi har möjligheten att skapa problem för dem. Vi kunde lätt ha vunnit mot dem i den andra matchen mot dem den här säsongen.

-Vi tänker inte börja matchen som förlorare, vi kommer att kämpa och ni ska få se ett Milan med fullt fokus. Jag vill säga till fansen att vi är de första att tro på en vinst.

-Vi har tränat väldigt bra och varje gång vi kommit till matcherna under säsongen med rätt fokus har vi spelat bra. Vi kommer att vara redo i morgon. Jag hoppas också att fansen är det.

-Matchen i morgon blir min andra final, efter EM-finalen 2012. Vi är alla taggade och kan inte vänta längre tills matchen startar.

-Det är en final och de är favoriter, men vi har många sätt att skada dem på. VI måste vara på tå och spela som ett lag. Vi har visat att vi kan det ett flertal gånger under säsongen, medan vi i andra matcher inte har det och gjort dåliga insatser.

-Lagkänslan är viktig. Om vi är kompakta och stänger ytorna mellan mittfält och anfall, kan vi ha något att säga till om i matchen. Men det går inte att bara snacka om det, i morgon är det upp till oss att visa att vi håller standarden för att få spela i Milan. Vi måste låta fotbollen prata för oss. Hela laget måste ha en ledarroll, vi måste spela som en enhet och sedan låta varje individs kvalitéer avgöra matchen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen