Laguppställningar:

Milan (4-3-1-2): Donnarumma, De Sciglio, Romagnoli, Alex, Abate, Mauri, Montolivo, Kucka, Honda, Bacca, Balotelli

Frosinone (4-3-3):  Bardi, M.Ciofani, Russo, Ajeti, Crivello, Paganini, Gori, Sammarco, Kragl, D.Ciofani, Dionisi

Matchen:

Milan fick en mardrömsstart när Frosinone tog ledningen genom Paganini redan i matchens andra minut. En kalldusch utan dess like för de rödsvarta.

Milanspelarna kom till en början av sig efter detta och hade svårt att etablera spel. Man kom dock tillbaka och började pressa hårt för en kvittering.

Bacca hade två lägen tätt efter varandra runt 20 minuter in i halvleken, men båda täcktes av framrusande Frosinone-spelare. Kucka hade ett farligt skott från höger och Balotelli hage ett farligt långskott. Alla lägen räddades dock av Bardi som storspelade.

I slutet av halvleken hade både Alex och Bacca farlig nickar, men antingen stod Bardi i vägen eller så var precisionen för dålig.

Milan skulle dock få en sista kalldusch strax innan halvtid. Kragl skjöt en frispark från långt håll som letade sin in precis innanför stolproten. Bortalaget gick in i omklädningsrummet med en 2-målsledning och hundraprocentig utdelning på skott på mål. Publiken visade sitt missnöje klart och buade ut de rödsvarta som såg ut att hänga med huvudena.

Milan fick ett gyllene läge att reducera bara en minut in i andra halvlek. På ett Milanskott blockerade Frosinone-backen bollen med handen och straffspark följde. Säkra Balotelli stegade upp, men Bardi visade sig omutlig och räddade en dåligt slagen straff.

Lite rättvisa skulle skippas bara minuter senare. Abate stod för ett lågt inspel snett inåt, och när Bardi för en gångs skull slarvade högg Bacca som en kobra på den lösa bollen och kunde peta in den efterlängtade reduceringen från nära håll efter 50 minuter spelade.

Lyckan blev kortvarig. Bara 5 minuter senare kom Frosinone loss och Dionisi kunde placera in ytterligare ett mål och återigen låg Milan undan med 2 mål. Allt verkade vara emot Milan denna eftermiddag som straffades oerhört hårt när de slappnade av.

Milan gav sig dock inte utan fortsatte pressa på. I 74de minuten gav det utdelning. Alex stod för nicken fram till nyss inbytte Antonelli som bröstade bollen med ryggen mot målet för att sedan cykelsparka in bollen i nättaket. 2-3 stod det med kvarten kvar att spela.

Pressen fortsatte och ett frenetiskt Milan försökte allt i jakten på en kvittering. Man bytte in Luiz Adriano och Menez, man flyttade fram positionerna och man matade in bollar i boxen. Chansen kom också. Ännu en Frosinone-hands i straffområdet och Milan belönades med ännu en straff på tilläggstid. Denna gång klev Menez fram och slog en välplacerad straff i mål, och det var utjämnat.

Milan lyckades nästa fullborda vändningen och med bara sekunder kvar på klockan träffade Balotelli ribban med ett hårt skott. Matchen slutade dock 3-3 efter en rödsvart upphämtning som ändå lämnar en bitter eftersmak. Detta borde ha varit en vinst, allt annat är ett misslyckande.