Galliani: “Ibra? Hans lön är ett problem”

Adriano Galliani talade under morgonen till Mediaset Premium där han bland annat kommenterade ryktena om Mateo Kovacic, Zlatan Ibrahimovic och Karim Benzema.

Vicepresidenten stängde direkt dörren för en värvning av 28-årige Benzema, men menade att “vi får se” hur det blir med förre Inter-spelaren Kovacic.

– Vi har aldrig pratat om Benzema med Real Madrid eller hans entourage. Han är väldigt omtyckt av tränaren och presidenten i Real, så vi har aldrig haft tanken att försöka värva honom.

– Kovacic? Vi får se…Jag är inte här för att prata om transfermarknaden.

Galliani pressades även med frågor angående gårdagens möte med Zlatan Ibrahimovic agent Mino Raiola, men 71-åringen var fåordig i sitt svar.

– Jag har alltid möten med Raiola, eftersom vi har en bra relation och han representerar fyra eller fem spelare i Milan. Problemet är inte att träffa Raiola, utan att betala Ibrahimovic.

San Siro står ikväll värd för Champions League-finalen mellan stadsrivalerna Real Madrid och Atletico Madrid, och Fernando Torres återvänder till arenan där han aldrig riktigt lyckades leverera.

– Just nu finns det mycket man ångrar. Torres hade inte gjort bra ifrån sig här och ville tillbaka till klubben i hans hjärta. Jag är glad för hans skull, han är en bra kille och vi pratar ofta med varandra. Jag är nöjd att han får spela en till Champions League final. Förutom att han är en bra spelare hade han rätt fysik. Han hade varit perfekt för Milan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen