Calabria: ”Jag vill stanna i Milan i många år”

19-årige Davide Calabria spelade i 120 minuter i matchen mot Juventus igår. Högerbacken stod för en bra insats och var en av dem som syntes i tårar efter matchen. Detta är vad han hade att säga till Milan Channel.

– Vi spelade som ett topplag ikväll (läs igår). Vi pressade Juventus i 120 minuter, bara för att släppa in ett mål på en kontring som vi skulle ha undvikit. Vi avslutar säsongen med tron att vi är ett bra lag, och att med den rätta mentaliteten kan vi göra livet svårt för vem som helst. Vi har inte nått upp till förväntningarna den här säsongen och vi hoppas att vi kan bygga vidare på kvällens prestation när vi går in i nästa säsong.

– Vi förberedde oss väl inför ikväll och vi visste att det skulle bli en tuff match. Juve är ett fantastiskt lag, och även om de pressas tillbaka lyckas de göra mål när läget ges. De har haft en vinnande mentalitet i år. Vi måste påbörja en ny era med Milan. Vi måste bygga en bättre framtid för klubben. Jag har alltid trott att jag håller nivån för att spela i det här laget. Jag siktar alltid efter att ge 100 %. Tränare Brocchi har givit mig chansen att spela i dessa avgörande matchen, så väl som i finalen, vilket är oerhört tillfredsställande. Jag vill visa vad jag går för och stanna i Milan i många år.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen