Mihajlovic: “Vi måste vinna vissa matcher”

Efter den snöpliga förlusten på Stadio Atleti Azzurri d’italia talade Mihajlovic till Premium Sports mikrofoner.

Milan förlorade mot Atalanta med 2-1, Sinisa Mihajlovic var inte nöjd och beslutade att laget truppen skulle på “ritiro” på Milanello.

-Innan jag talar om matchen så vill jag ge mina kondoleanser till familjen Maldini. Cesare var en stor spelare.

-Vi släppte in två mål mot ett lag som ligger bakom oss i tabellen, det är inte acceptabelt. Jag varnade laget om att detta inte skall få hända. Vi tog ledningen och var då tvungna att stänga matchen, men vi lyckades inte. Om vi fortfarande pratar om samma problem efter 31 matcher, betyder det att vi har problem att lösa. Vi kommer nu att ha ett stängt träningsläger för att stärka oss som grupp och förbereda oss inför matchen mot Juventus.

-Vi har inte tillräckligt med koncentration och mentalitet i laget, fysiken är det inget fel på. Detta är inte acceptabelt. Vi har stängt träningsläger åtminstone fram till på Lördag, jag vet dock inte om det kommer att hjälpa oss. Vi har nått gränsen och det här är det sista alternativet vi har kvar.

-Jag tar mitt ansvar, mitt beslut är i samråd med laget. Vi kommer att vara tillsammans och samtala. VI ska se varandra och försöka få fram det bästa ur oss.

-Det var min idé, Galliani frågade Berlusconi om det var okej.

-Spelarna saknar personlighet, vi måste vinna vissa matcher. De saknar också den rätta attityden och så kan det inte vara i en klubb som Milan. Vi har många många bra spelare, men de måste bevisa det på planen och vara mer konkurrenskraftiga. Vi har förlorat många poäng mot sämre lag på pappret.

-Jag tänker inte på min framtid nu, jag har större problem att ta hand om. Vi måste avsluta säsongen bra och vinna Coppa Italia. Sedan kan vi diskutera om min framtid.

-Vi har den position vi förtjänar. Vi kan göra bättre ifrån oss, men det vi har gjort har gett oss den här positionen.

-Locatelli är en bra spelare, han är inte redo än. Han är intelligent och har bra egenskaper.

-Juventus är en svår motståndare, men det betyder inte att vi inte kan vinna över dem. Vi får inte låta lagen bakom oss komma ikapp oss.

Han fick även en fråga om de utlånade spelarna El Shaarawy och Suso som idag gjorde bra prestationer för sina respektive lag.

-Jag talar inte om spelare som jag inte befogar över.  

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen