Zamparini: “Milan måste skynda sig”

Palermos president Maurizio Zamparini talade till milannews.it om Vazquez framtid i klubben. Franco Vazquez har flertalet gånger ryktas till Milan, men nu har den offensive mittfältaren också dragit till sig intresse utanför Italien.

Zamparini har uttalat sig om att han skulle vara glad om 27-åringen flyttade till Milan. En affär har tidigare ryktats vara klar mellan klubbarna, men nu ryktas det även om att två engelska klubbar också är ute efter spelaren.

Italienaren har stått för fem mål och sex assist på 31 matcher i ett Palermo som har haft problem både på planen och utanför. Palermo ligger förnärvarande på 18:e plats och därmed också på nedflyttningsplats i Serie A. Utanför planen har läget också varit skakigt då man bytt tränare inte mindre än fyra gånger under säsongen.

Zamparini har som sagt tidigare uttalat sig om att han gärna ser Vazquez i Milans rödsvarta tröja nästa säsong, men varnar nu också Milan att inte vänta för länge då nya klubbar gett sig in i jakten på 27-åringen.

-Det är två eller tre klubbar som frågar efter honom.

-Det första laget som ger ett övertygande förslag får honom, om också spelaren går med på förslaget. Vi har fått en förfrågan från Milans vice president Adriano Galliani. Jag skulle bli glad om han gick till Milan eftersom att jag har en bra relation till Berlusconi och Galliani.

-Det är inga nyheter, det är två engelska klubbar som visat intresse och de har bett mig om ett möte efter påsk.

-Vi får se, just nu är det för tidigt att säga något.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen