Torres på väg bort?

Fernando Torres framtid är osäker. Hans kontrakt med Milan går ut i juni och han är för närvarande utlånad till Atlético Madrid. Enligt Tuttomercato.web skriver tidningen Cancha att mexikanska Club de Fútbol Monterrey har visat intresse för den spanske anfallaren.

Fernando Torres lånades i augusti 2014 ut till Milan av Chelsea och spenderade ett halvår i klubben innan hans utlåning blev till en permanent övergång. Två dagar senare lånades han dock ut igen till sin tidigare klubb Atlético Madrid. Affären möjliggjordes efter att Alessio Cerci vänt åt det motsatta hållet. Under sin sejour i Milan mäktade Torres endast med 1 mål på 10 matcher.

Torres situation i Atlético är nu osäker. “El Niño” som han kallas för har svajat under säsongen och endast bidragit med 5 mål på 35 matcher, men har trots det fansens stöd på Vicente Calderón. Torres uttryckte en önskan om att få stanna i Atlético för en månad sedan i en intervju med COPE.  

-Jag vill stanna i Atlético. Min framtid är att vinna någonting här.

VM-vinnaren år 2010 har tidigare dragit intresse ifrån sig, från både Kina och USA och skall bland annat ha avböjt ett bud från Kina som kunde ha gjort honom till världens bäst betalde spelare. 

Nu har då alltså nya uppgifter från mexikanska medier uppkommit om att El Niño istället skall vara på väg till Mexiko och närmare bestämt Club de Fútbol Monterrey. Tigres de la UANL värvade i somras den tidigare Marseille-spelaren André-Pierre Gignac, som har gjort succé med 24 mål på 34 matcher denna säsong. Därför funderar man nu alltså på göra samma sak som rivalen och krydda laget med ett storköp från Europa i form av Fernando Torres. Monterrey väntas ge Torres en lön på ca 8 miljoner euro, vilket motsvarar ca 74 miljoner svenska kronor för att få den snart 32-årige anfallaren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen