Milan jagar argentinare

Milan uppges idag vara ute efter Giovani Lo Celso enligt argentinska tidningen La Capital.

Milans representanter skall enligt uppgifterna ha ordnat ett möte med Rosario Central mellan femte och sjunde april för att diskutera en övergång. Milan skall vara villiga att erbjuda mellan 7-8 miljoner euro för spelaren.

Lo Celso är 19 år gammal och spelar till vardags i argentinska Club Atlético Rosario Central, samma klubb som även fostrade Ángel di María. Argentinaren har den här säsongen stått för två assist på åtta matcher som offensiv mittfältare för klubben.

Milan är dock inte ensamma om att vilja värva den tekniska mittfältaren. Även Juventus uppges ha lagt ett bud och klubbar som PSG, Manchester-klubbarna, Atlético Madrid och Roma uppges också vara ute efter argentinaren.

En värvning av Lo Celso skulle dock innebära att Milan endast kan värva en till icke-europeisk spelare. Milan har även tidigare varit ute efter spelare från Argentina. Vangioni väntas ansluta till Milan i sommar, men han besitter italienskt pass och räknas därför inte. Mammana är också jagad av Milan, och räknas som icke-EU spelare.

I klippet nedan ser ni höjdpunkter av Lo Celso från säsongen 2015-2016.

https://www.youtube.com/watch?v=iept-2TQlZw

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen