Ely: “Vi måste göra vårt bästa”

Rodrigo Ely gav idag en intervju till Milan Channel, där han berättade om sin skada och sina mål.

22-åringen köptes i somras tillbaka till Milan efter att sommaren innan lämnat klubben för AS Avelino. I Milan har han endast spelat 4 matcher sedan han kom. Delvis beror detta på en fotskada mittbacken drog på sig i Januari och som sedan hållit honom borta från spel i lite mer än två månader.

-Jag är väldigt glad över att vara tillbaka på planen igen, utan några problem. Att få spela fotboll är det som gör mig allra gladast. Jag har gett 100% för att komma tillbaka. Tränaren har hela tiden haft förtroende för mig och jag tror att jag kan hjälpa laget i säsongsavslutningen.

-Vi måste göra vårt bästa och gör vi det så kommer även resultaten. Vi behöver poängen, men för att få dem så måste vi få till vårt eget spel i matcherna. Vi måste ha koncentration och kvalitet samt vara fokuserade.

-Jag har hela tiden sagt att vi är en bra grupp som alltid hjälper varandra. Luiz Adriano har visat att han är en bra spelare och jag tror att han kan hjälpa oss mycket. Mitt första mål är att hjälpa Milan att nå sina mål. Om jag sedan skulle bli uttagen till landslaget så skulle jag bli väldigt glad.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen