Abbiati: “Vi måste förbättra vår attityd och inställning”

En besviken Christian Abbiati talade till Milan Channels mikrofoner efter 0-0 mot Chievo. Den rutinerade målvakten fick hoppa in mellan stolparna efter att Donnarumma skadat sig och höll tätt i sin första Serie A-match för säsongen.

– Jag tycker synd om Gigio, men jag har hört att han mår bra och att han kommer träna med oss imorgon. Vi var redo idag och hade förberett oss på att spela på ett visst sätt, men efter uppvärmningen var vi tvungna att ändra allt (Kuckas skada, reds. anm). Det är dock sånt som händer. Vi spelade bättre i den andra halvleken, men vi kan mer. Det är fortfarande mycket kvar av säsongen och vi måste ge allt för att försöka knappa in på lagen framför oss i tabellen.

– Jag är inte glad över de senaste två resultaten och de är svåra att smälta. Vi måste förbättra vår attityd och inställning, vi kan inte tillåta oss att hamna under den typen av press vi upplevde under de första 20 minuterna. Vi är Milan och när du spelar här måste du bevisa vad du går för. Vi måste hitta tillbaka till vårt fokus.

– Menez är på väg tillbaka efter en svår skada och Luiz har varit borta ett tag, men båda jobbar hårt för att nå tillbaka till sin toppform.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen