Balotelli återvänder till Liverpool?

Mario Balotelli kom i somras tillbaks till Milan på ett ettårs-lån efter en mindre lyckad sejour i Liverpool. Nu säger Balotellis agent Mino Raiola att Balotelli kommer återvända till Liverpool efter att lånekontraktet har gått ut. 

Mario Balotelli återvände i somras till Milan efter en mindre lyckad period i England. Ett mål på 16 matcher imponerade inte på dåvarande Liverpool tränaren Brendan Rodgers.

Balotellis lån sträcker sig över ett år och nu säger hans agent Mino Raiola, att Balotelli kommer återvända till Liverpool efter att lånekontraktet löpt ut.

— Han ägs av Liverpool och i slutet på säsongen så borde han återvända dit.

På frågan om Raiola kommer diskutera med Klopp gällande Balotelli var svaret ja.

— Såklart. Det är mitt jobb att prata med samtliga tränare. Jag känner Klopp då Mkhitaryan spelade i Dortmund under en period som Klopp var där.

— Om vi pratar om kvalité och talang, så har Mario det, utan tvekan. Sedan behöver du en tränare som tror på dig och som ger dig chansen. Vi kommer att prata med Klopp när det är dags att prata med honom.

— Om Klopp har några planer för Mario? Det vet jag inte. Jag har inte pratat med honom angående Balotelli än. Vi måste vara realistiska. 2015 var inget bra år för Mario. 2016 måste vara hans år, det blir en utmaning för honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen