Donnarumma: “Jag måste tacka presidenten”

Milans 16-årige målvakt Gianluigi Donnarumma imponerade på såväl tränaren som presidenten under Kina-turnén. Nu vill han tacka för all beröm han fått.

Efter tio dagar i Kina landade truppen på Malpensa i Milano i går eftermiddag. Milans unge målvakt Donnarumma gav en intervju till de samlade journalisterna på plats. I intervjun talar han om truppen, tränaren, berömmet från presidenten och hur det är att arbeta bredvid sina meriterade målvaktskollegor.

– Vi jobbar och tränar hårt och ger verkligen vårt allt även om vi har mycket kvar att jobba på. Vi har mycket självförtroende och strävar efter att hela tiden bli bättre. Med Mihajlovic har vi fått en helt ny energi.

– Diego Lopez och Abbiati är två väldigt bra målvakter. Jag kommer att träna med dem och alltid ge allt jag har. Jag måste tacka president Berlusconi och Adriano Galliani för deras fina ord. Mina enda mål är att jobba hårt och försöka glömma bort all press.

– Jag har alltid varit Milan-fan. Att starta min karriär här är en fantastisk känsla och min målsättning är att spendera många år i den här klubben. I Serie A startar vi mot topplaget Fiorentina och vi kommer göra vårt allra bästa.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen