Romagnoli accepterar flytt till Milan

Enligt uppgifter från Corriere dello Sport ska Romas mittback Alessio Romagnoli varit tydlig med att han kan tänka sig en flytt till San Siro. Det som hindrar en övergång är spelarens prislapp.

Sinisa Mihajlovic är ute efter en vänsterfotad mittback och ska ha riktat in sig på Romas talang Alessio Romagnoli. Milan har varit i kontakt med spelaren som själv ska ha gett klartecken för en flytt till rossoneri, där han enligt uppgifter skulle få ett fyra-års kontrakt värt omkring 1,5 miljoner euro per säsong. Det som i nuläget hindrar en övergång är Romas prislapp, som uppges vara cirka 30 miljoner euro. Milans senaste bud sägs ligga på omkring 18 miljoner euro plus bonusar, ett bud som Roma nobbade.

Under den gångna säsongen gjorde Romagnoli 30 framträdanden för Sampdoria under Sinisa Mihajlovic ledning. Mittbacken imponerade stort och var en starkt bidragande orsak till varför Sampdorias säsong blev så lyckad som den blev. Romagnoli skrev ett nytt kontrakt med Roma förra sommaren, som sträcker sig till 2018.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen