Pier Berlusconi: “Ibrahimovic perfekt för Milan”

Silvio Berlusconis son, Pier Silvio Berlusconi, har uttalat sig om Milans eventuella köp av Zlatan Ibrahimovic. Berlusconi den yngre beskriver svensken som den “perfekta” spelaren för Milan, men erkänner samtidigt att en affär är komplicerad att få till.

Rossoneri har under en längre tid varit ute efter “Ibras” signatur, men PSG har inte verkat vara så sugna på att släppa taget om svensken. Nu ger Silvio Berlusconis son ett tecken på att en affär ändå kan vara möjlig att genomföra.

– PSG kanske släpper honom gratis. Jag trodde aldrig att han skulle komma tillbaka, men Ibrahimovic skulle vara den perfekta spelaren för Milan. Att få till en affär är dock komplicerat, inte minst sett ur ett ekonomiskt perspektiv, men låt oss vänta och se. Som en beundrare säger jag självklart att han kanske kommer tillbaka.

Pier Silvio Berlusconi diskuterade även Milans målsättningar inför den kommande säsongen och gav samtidigt en kommentar angående klubbens nya värvningar.

– Milan måste åtminstone återvända till Europa League, men vi borde sikta på att kvalificera oss för Champions League. Detta är fullt möjligt med vår nye tränare Mihajlovic, han har karaktär och viljestyrka.

Bertolacci och Bacca? Jag vet en del om den förstnämnda, jag följde honom noggrant under förra säsongen. Han är bra, ung och italienare, precis vad vi behöver. Bacca vet jag inte alls lika mycket om, därför är det svårt för mig att prata om honom. Jag litar på de som köpte honom.

Källa: Footballitalia.net

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen