Philippe Mexes: “Tur men även vågat”

Milan lyckades besegra Inter i säsongens första Derby della Madonnina efter att mittbacken Philippe Mexes drömmålat. Nu berättar huvudperson han själv vad han tyckte om målet samt segern.

– Ett fint mål som mitt kräver tur, men man måste även våga. Om man aldrig försöker lär man aldrig lyckas, sade fransmannen till Milan Channel.

– Bortsett från målet tycker jag att laget spelade bra och visade potential. Vi är på rätt spår och vi arbetar väldigt hårt under träningarna. Jag är lycklig och segern betyder mycket då det aldrig är en vänskapsmatch mot Inter.

Sinisa Mihajlovic valde att gratulera Mexes med en spark på bakdelen.
– Det är den goda lagandan i omklädningsrummet. Jag vill även tacka tränaren som kan vara väldigt hård med reglerna men som tillåter musik. Det kanske kännas som en liten detalj men det är det inte. Vi har ännu inte lyckats åstadkomma något, men vi är lyckliga och vi måste fortsätta på detta spår.

Tidigare rapporter påstod att Mihajlovic inte ville ha Mexes kvar i truppen.
– Jag är väldigt glad över att få fortsätta bära denna tröja och jag kommer alltid att ge mitt yttersta för denna klubb. Vi har många bra mittbackar som Ely, Alex, Paletta och Zapata.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer