Milans plan Z

Det är ingen hemlighet att Milan vill återförenas med Zlatan Ibrahimovic. Svensken själv uppges kunna tänka sig en comeback i den rödsvarta tröjan, dock inte utan vissa garantier.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska Milan med Adriano Galliani i spetsen ha kokat ihop en plan för att värva Zlatan innan detta transferfönster stänger. I och med att Uefa har dragit tillbaka sina restriktioner gällande Financial Fair Play, har PSG chansen att värva friskt under sommaren. Detta kan öppna upp för Milan att värva Zlatan, i och med att PSG möjligtvis inte känner sig lika tvungna som tidigare att behålla sina största stjärnor.

Galliani ska ha varit i regelbunden kontakt med Mino Raiola under de senaste veckorna, där samtalen handlat mycket om Zlatans eventuella övergång till rossoneri. Ett ämne som särskilt ska ha diskuterats är den ekonomiska aspekten, då “Ibra” för närvarande tjänar cirka 12 miljoner euro per år. Ibrahimovic uppges kunna tänka sig ett kontrakt med Milan som sträcker sig fram till 2018, där han tjänar omkring 6 miljoner euro per år. Bollen ligger nu hos den franska klubben, som tidigare har varit ovilliga att släppa taget om sin svenske superman.

Källa: Calciomercato.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen