Milan siktar in sig på Romagnoli – Roma beredda att sänka priset

Efter att ha förstärkt offensiven vill nu Sinisa Mihajlovic och Milan förstärka defensiven. Enligt Tuttosport är Romas Alessio Romagnoli den man kommer att satsa på.

Sinisa Mihajlovic ska enligt uppgifter ha bett klubbledningen om en vänsterfotad mittback. Tidigare ryktades det om Nastasic och Laporte men det är väldigt orealistiskt att någon av dem kommer till Milan. Laportes utköpsklausul ligger på 50 miljoner euro och anses vara för hög medan Nastasic inte kan värvas på grund av regeln om antalet icke-EU spelare man får värva per säsong.

Enligt Tuttosport har nu Milan siktat in sig på Romas Alessio Romagnoli. De rödsvarta har sagts vara intresserade sedan någon vecka tillbaka men Romas prislapp för försvararen låg på 30 miljoner euro, ett pris som Milan inte var beredda att betala. Nu skriver Tuttosport att Roma kan tänka sig att sälja italienaren ifall det kommer ett bud mellan 18-20 miljoner euro, detta är en summa som anses vara mycket rimligare i Milan-lägret.

Tidningen skriver också att Romagnoli själv inte har något emot en flytt till Milan där han kan återförenas med Sinisa Mihajlovic, som han arbetade med under sin låneperiod i Sampdoria under förra säsongen. Romagnoli hade en ordinarie plats i Mihajlovics startelva och tros få förtroendet även i Milan ifall han kommer till klubben.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen