Mihajlovic: “Vi måste förbättra oss”

Ikväll spelade Milan en träningsmatch mot Alcione. De rödsvarta vann med 5-1. Efter matchen talade Milan-tränaren Sinisa Mihajlovic till Premium Sports mikrofoner.

– Vi har haft en tuff vecka med hård träning. Jag är nöjd för inställningen fanns där. Det var viktigt att vi gick av planen och hade gett allt. Vi måste förbättra oss väldigt mycket, men vi har tid. Vi är Milan och vill styra bollinnehavet. Vissa områden på planen måste man spela enkelt, medan i andra områden är det mer lämpligt att visa upp sin talang. Spelarna lyssnar på mig och de försöker utföra sakerna vi har pratat om.

– Truppstorlek? Det beror hur man ser på det. Jag vill ha en trupp beståendes av 25 spelare. Vi är för många, men transferfönstret är fortfarande öppet länge till. Romagnoli? Jag talar inte om spelare som jag inte tränar. Jag har haft nöjet att jobba tillsammans med honom. Tyvärr är han inte i Milan. Det är inte sant att jag inte ville ha kvar Mexes. Jag talade med honom i telefon och förklarade situationen. Han måste ändra sitt beteende och det är han medveten om. Ibrahimovic är en stor spelare. Han har gjort bra ifrån sig i varje klubb han har varit i. Vi får se. Jag vet inte var han hamnar, om han stannar eller lämnar Paris. Det finns andra personer som jobbar med transfermarknaden.

– Mihajlovics Milan kommer att synas med tiden. Vi kommer att vara redo när säsongen drar igång. Kanske ännu tidigare då vi vill göra bra ifrån oss i träningsmatcherna under försäsongen.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen