Menez: “Mihajlovic gav genast ett bra intryck”

Jeremy Menez intervjuades tidigare i veckan av Rom-baserade tidningen Corriere dello Sport. I dagens upplaga publicerades texten med fransmannen, där 28-åringen bland annat talade om Sinisa Mihajlovic, Zlatan Ibrahimovic och nyförvärven Carlos Bacca och Luiz Adriano. 

– Bacca gjorde många mål för Sevilla och Luiz Adriano var viktig för Schaktar i Champions League. Förhoppningsvis kan de upprepa sina prestationer i Milan. Med Ibrahimovic skulle Milan utmana om Scudetton. Han är en av de bästa spelarna i världen. Vi hade en bra relation i Paris, men det var många lögner om oss i media.

– Förra årets budget var negativ eftersom vi varken kvalificerade oss för Europa -eller Champions League. Det stör mig att vi inte spelar i Europa. Målmässigt var förra året det bästa i min karriär, men för mig räcker det inte med att göra mål. Jag vill göra fler assist och bidra till att vi vinner. Nästa säsong hoppas jag på att göra ännu bättre ifrån mig.

– Mihajlovic? Jag fick genast ett bra intryck av honom. Han påminner mig om Spaletti eftersom vi springer mycket och det är mycket fokus på rörelse. Min roll? Jag har talat med tränaren och finns till hans förfogande. Jag har inte glömt bort hur man spelar bakom anfallarna eller på vänsterkanten. Det är två positioner som jag gillar lika mycket som att spela i anfallet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen