Efter El Shaarawy: Fler spelare på väg bort från Milan

Under gårdagen bekräftade Milan Channel att Stephan El Shaarawy kommit överens med Monaco, som han kommer att skriva på för imorgon. Nu skriver Tuttosport att fler spelare är på väg att lämna Milan.

Berlusconi sade under Mihajlovics presentation att truppen kommer att behöva bantas ner, särskilt ifall Milan ska kunna värva några spelare till. Nu verkar det som att en revolution är nära i spelartruppen.

Tuttosport skriver att Agazzi och Gabriel kommer att lämna de rödsvarta. Den förstnämnda målvakten har inte någon lyckad Milan-sejour bakom sig men har ändå intresse på sig från både Toulouse och Malaga. Den spanska klubben sägs intensifiera sitt intresse. Gabriel kommer att lånas ut till Carpi igen, precis som under förra säsongen.

Tidningen rapporterar dessutom att Milan kan släppa både Antonio Nocerino och Alessio Cerci ifall det kommer tillräckligt bra bud på italienarna. Man skriver också att Cristian Zaccardo och Michelangelo Albertazzi inte ingår i Sinisa Mihajlovics planer och att de båda kommer att lämna klubben innan sommarens transferfönster stänger.

Den nyligen värvade ynglingen, Matteo Pessina, kommer att lånas ut. Han har intresse på sig från bland annat Bari, Cesena och Cagliari. Slutligen skriver Tuttosport om Hachim Mastour. Stortalangen sägs ha varit en besvikelse i träningsmatchen mot Alcione och har under det senaste året haft svårt att ens ta en plats i ungdomslaget. Enligt den Turin-baserade tidningen är två klubbar intresserade av marockanen men det framgår inte vilka klubbar det handlar om.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen