Pazzini: “Bonaventura kommer vara viktig i framtiden”

Pazzini avslutade säsongen med att göra två mål på två matcher, totalt stod italienaren för fyra mål under säsongen. I en intervju med Milan Channel talade han om känslan när man gör mål i Milan-tröjan, Giacomo Bonaventura och sin framtid.

– Att göra mål för Milan har ett värde och signifikans. Jag är glad över att vi lyckades avsluta säsongen bra. Det gäller att sätta dit straffar när man väl får ta dem och det är inte alltid enkelt att slå straffsparkar. Som forward har man en viktig roll men vi har alla olika egenskaper. Jag är mer en targetspelare som gillar att hjälpa laget och sedan göra mål.

– Bonaventura togs emot bra i Bergamo och jag gratulerar honom för säsongen han haft. Han kommer vara en viktig spelare i framtiden. Han har en fantastisk personlighet och tillför lugn, få spelare har sådana kvalitéer.

– Vi är många som har utgående kontrakt men vi är lugna och väntar på besked från Galliani. Just nu tillägnar jag tid till min familj och laddar om batterierna för att kunna starta nästa säsong på ett bra sätt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen