Om Martinez inte anländer: Carlos Bacca hett alternativ

För varje timme som går verkar Jackson Martinez komma allt längre ifrån en övergång till Milan. För bara en vecka sedan verkade allt vara klart parterna emellan, men eftersom läkarundersökningen dragit ut på tiden har Atletico Madrid klivit in i jakten på colombianens underskrift. Nu har Galliani enligt uppgifter börjat se sig om efter andra anfallare som kan axla rollen som målgörare i Rossoneri. 

Ett av de namn som står närmast till hands om Martinez skulle välja att gå till Atletico Madrid, är Sevillas målspruta Carlos Bacca. Anfallarens utköpsklausul uppges ligga på 30 miljoner euro, och Sevilla har varit tydliga med att den klubb som vill ha Bacca måste betala denna summa. En spelare som skulle kunna användas som delbetalning är mittbacken Adil Rami, en spelare som Sevilla uppges vara intresserade av.

Andra alternativ som Rossoneri håller ögonen på är Stevan Jovetic och Luiz Adriano. Jovetic värderas i trakterna kring 20-25 miljoner euro, medan Adriano sägs vara värd cirka 12 miljoner euro. Ett fjärde alternativ är den kroatiske talangen Marko Pjaca, vars agent har sagt att Milan är en klubb som Pjaca mycket väl kan tänka sig att gå till.

Källa: Milannews.it

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen