Milans mittfältsalternativ – Witsel högst upp på önskelistan

Milan förlorade igår kampen om Geoffrey Kondogbia men man är redan på jakt efter andra mittfältare. Enligt Tuttosport undersöker man möjligheterna för möjliga övergångar för ett par stycken men Zenits Axel Witsel står högst upp på önskelistan.

Efter att ha förlorat dragkampen mot Inter om Monacos Geoffrey Kondogbia arbetar Adriano Galliani för fullt för att värva en annan mittfältare av samma klass och prislapp. Tuttosport skriver att man helst vill ha Zenit St Petersburgs Axel Witsel. Belgaren har en prislapp på drygt 30 miljoner euro och har bland annat varit i kontakt med Juventus. Tidningen skriver att en värvning av Witsel inte kommer vara enkel men att Galliani ska göra ett försök.

Övriga mittfälare som Milan är intresserade av är Dortmunds Ilkay Gundogan, Valencias Andre Gomes, Newcastles Moussa Sissoko samt Borussia Mönchengladbachs Granit Xhaka.

Förutom dessa håller man också ett öga på några italienska mittfältare. Bland dessa Roberto Soriano, Daniele Baselli och Andrea Bertolacci.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen