Mihajlovic prioriterar defensiven

Milan ser ut att förstärka mittfältet och anfallet till nästa säsong, då man har kommit överens med Andrea Bertolacci och Carlos Bacca. Nu vill Rossoneri förstärka försvaret också, som inte varit lagets starkaste lagdel under de senaste säsongerna. 

Enligt La Gazzetta dello Sport ska Milans nye tränare Sinisa Mihajlovic vilja köpa en ny mittback. En spelare som man uppges hålla ögonen på är Monacos tunisiske mittback Aymen Abdennour, som gjort det bra i den franska ligan under den gångna säsongen. För att en värvning av Abdennour ska bli möjlig, måste dock Milan göra plats i truppen. Adil Rami ryktas vara av intresse för klubbar som Lyon och Sevilla, och den förre Valencia-backen kan vara den som offras för att göra plats för nya värvningar. En annan sak som kan bli problematisk angående en värvning av Abdennour, är att de nya reglerna endast tillåter två icke-europeiska spelare i truppen. I och med att Carlos Bacca är på ingång samtidigt som Milan intensifierar sitt intresse för Luiz Adriano, kan en övergång bli svår att få till.

Samtidigt som Milan letar efter förstärkningar till backlinjen, ska man fortfarande vilja ha in en ytterligare mittfältare i truppen. Enligt uppgifter ska Galliani träffa Atalantas president Antonio Percassi i veckan för att diskutera Daniele Bassellis tillgänglighet. Intresset för Axel Witsel verkar ha svalnat, då Zenit ska kräva över 40 miljoner euro för mittfältaren. Andrea Bertolacci väntas dock genomgå sin läkarundersökning imorgon, för att sedan skriva på kontraktet som gör honom till en Milan-spelare.

Källa: Milannews.it

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen