Marko Pjacas agent: “Milan har förtur”

Igår rapporterade Milan Channel att Milan är intresserade av Dinamo Zagrebs Marko Pjaca. Nu har spelarens agent, Marko Naletilic, bekräftat intresset under en intervju med Milannews.

Marko Naletilic är agenten som bland annat tagit Zvonimir Boban och Dejan Savicevic till Milan. Nu kan Marko Pjaca vara hans nästa klient som tar på sig den rödsvarta tröjan. I en intervju med Milannews bekräftar han att det finns intresse för mittfältaren från Milan.

– Jag kan bekräfta att det finns intresse för spelaren från Milan. Jag har en god relation med klubben, både med Galliani och Braida när han var där. Jag tog dit både Boban och Savicevic, därav vårt goda förhållande. För mig kommer Milan alltid ha förtur gentemot andra klubbar.

– Marko är en kille som är intresserad av stora klubbar i Europa och Milan är naturligtvis en av dessa. Allting ligger i Dinamo Zagrebs händer då det är dem man måste köpa spelaren från men vi får se vad som händer på marknaden. Han skulle gärna gå till Milan, det är en klubb med stor charm trots att man har två komplicerade säsonger bakom sig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen