Kondogbia-Milan: Det senaste

Igår var en intensiv dag för förhandlingarna mellan såväl Milan och Monaco som Inter och Monaco. Samtidigt pågick möten med spelaren och hans agent. Just nu är läget fortfarande oklart. Milan är optimistiska och Galliani har flugit hem till Milano.

Under gårdagskvällen förhandlade både Milan och Inter med Monaco om prislappen för Geoffrey Kondogbia, samtidigt förhandlade klubbarna med spelaren och hans agent om lönen. Nu skriver Gianluca Di Marzio att Adriano Galliani flugit hem till Milano men att det inte innebär att Milan förlorat kampen. Mercato-experten skriver att Milan är tysta om affären då man är optimistiska och fortfarande tror att man sitter i förarsätet.

Enligt Gianluca Di Marzio är Inters representanter kvar i Monte Carlo för att höja sitt erbjudande och försöka komma överens med Monaco. Galliani kommer vara i telefonkontakt med Kondogbia och hans agent under dagen för att hålla sig uppdaterad om situationen.

Sky skriver att priset för spelaren trissats upp mot 40 miljoner euro samtidigt som spelarens lönekrav ökat från 3,5 miljoner euro per säsong till cirka 5 miljoner euro per säsong. Kampen om spelaren har ökat priset rejält, något som Adriano Galliani uttryckte sin besvikelse över.

– Den klubb som får spelaren kommer att blöda rejält. Vinnaren av kampen är inte nödvändigtvis den slutgiltiga vinnaren, sade han till Sky.

En lång dag med många rapporter från både Monte Carlo och Milano väntar. En sak är säker, transferfönstret är inte öppet men Milano-klubbarna arbetar för fullt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen