Här är spelarna vars kontrakt går ut efter dagens slut

I nuläget finns det fyra spelare vars kontrakt med Milan går ut om bara några timmar. Spelarna är Giampaolo Pazzini, Daniele Bonera, Philippe Mexes och Christian Abbiati. Deras framtider ser väldigt olika ut, enligt rapporterna från Italien.

La Gazzetta dello Sport skriver att Philippe Mexes med all sannolikhet kommer att få ett nytt kontrakt med Milan. Det nuvarande löper ut vid midnatt och det finns i nuläget inget som pekar på att fransmannens nya avtal kommer att skrivas på under dagen, mittbacken blir istället kontraktslös och ifall han inte redan kommit överens med Milan får han lova att gå gratis till någon av de intresserade klubbarna. Det hetaste spåret för Mexes är Turkiet och Trabzonspor.

Christian Abbiati ser även han ut att få stanna. Veteranen ska även under nästa säsong agera andramålvakt samt vara mentor åt unge Donnarumma som får axla rollen som tredjemålvakt.

Giampaolo Pazzini är den som fått mest uppmärksamhet från andra klubbar av dessa fyra spelare. Intresset för italienaren har bland annat kommit från Bologna, Sampdoria och Fiorentina men enligt senaste rapporterna är det Hellas Verona som verkar närmast Pazzinis underskrift. En som inte verkar ha något intresse på sig överhuvudtaget är Daniele Bonera. Fram till idag finns det i alla fall ingen information om någon ny klubbadress för försvararen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen