Galliani: “Vi ska köpa en anfallare och en mittfältare av världsklass”

Efter två tunga förluster på spelarmarknaden är många fans arga och uppgivna. Adriano Galliani är dock lugn och lovar nyförvärv av världsklass.

Milan är desperata att värva bra spelare efter den mörka lördagen som klubben har bakom sig. Man tappade både Kondogbia och Jackson Martinez inom loppet av några timmar, något som Adriano Galliani inte var särskilt besviken över då han anser att Milan sparar 75 miljoner euro som man kan spendera på andra spelare. Vice presidenten lovade alla Milan-fans nyförvärv av världsklass i en intervju med La Gazzetta dello Sport.

– Vi kommer värva en anfallare och en mittfältare av världsklass, sade han.

Just nu cirkulerar det många rykten om både anfallare och mittfältare vilket gör det svårt att avslöja vilka spelare Galliani i första hand syftar på. La Gazzetta dello Sport skriver dock att Zenits Axel Witsel är huvudalternativet till mittfältet men att hans höga pris kan trissas upp ytterligare ifall man hamnar i dragkamp med Juventus.

Bland anfallarna har Edinson cavani nämnts och den rosa tidningen skriver att Milan gjort en förfrågan om uruguayanen. Paris prislapp på anfallaren ligger på drygt 60 miljoner euro samtidigt som hans lön är 10 miljoner euro per säsong. Ibrahimovic är fortfarande ett realistiskt alternativ.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen