Galliani i kontakt med Higuains agent

Milan verkar ha bestämt sig för vilken anfallare man ska satsa på efter att Jackson Martinez tackat nej till spel i den rödsvarta tröjan. Enligt Tuttosport är Napolis Gonzalo Higuain Milans huvudmål till anfallet.

Tuttosport skriver att Milan nu samlat sig efter förra helgens misslyckanden och nu börjat arbeta på transfermarknaden på riktigt igen. Under morgonen skrev Sky att det första stora namnet som kommer komma till klubben är en anfallare, samtidigt skriver Tuttosport att Galliani varit i kontakt med Gonzalo Higuains bror, som också är spelarens agent.

Napoli sägs värdera sin anfallare till 50-60 miljoner euro men det är inte en siffra som skrämmer Milan, enligt Tuttosport. Klubben har gott om pengar och vill satsa stort för att bygga ett konkurrenskraftigt lag. Tidningen skriver att Napoli primärt inte är intresserade av att sälja Higuain men att det mestadels är upp till spelaren om han vill lämna eller inte. Argentinaren har tidigare uttryckt sig kärleksfullt mot staden Milano, kanske är han på väg att flytta dit?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen