El Shaarawy: “Tror på Milans projekt”

Stephan El Shaarawy tog en paus från semestern och närvarade ikväll vid programmet “Calciomercato – L’originale” på Sky Sport, där han bland annat talade om Mihajlovic, Bertolacci och den kommande säsongen. 

Det här är vad Milans 22-årige anfallsstjärna hade att säga under intervjun med Sky:

– Mihajlovic har gjort ett bra intryck på mig, vi samtalade under ett par minuter. Det är en väldigt målmedveten tränare och jag hoppas att han kan få oss på banan direkt. Mihajlovic vågar satsa på unga spelare, han är en bestämd person med tydliga idéer. Jag hoppas att jag kan göra bra ifrån mig. Vi talade även om min roll i laget. I Padova spelade jag som trequartista eller andra anfallare i en 4-3-1-2 formation. När vi kommer till Milanello kommer vi diskutera det här vidare.

– Jag mår bra efter min skada, just nu är jag i Sardinien för att vila och vara med mina vänner. Jag kan knappt vänta på att påbörja den nya säsongen efter att ha avslutat den förra på ett positivt sätt. Jag tror på Milans projekt, precis som jag alltid sagt. Jag vill göra bra ifrån mig och jag hoppas att det här är rätt år.

–  Bertolacci kommer göra det bra i Milan, jag känner honom väl från landslaget. Han har otroliga kvalitéer och kan hjälpa oss.

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen