El Shaarawy: “Jag vill tacka Conte”

I kvalmatchen mellan Kroatien och Italien lyckades Milan-spelaren Stephan El Shaarawy få bollen i nätet, men linjedomaren vinkade av för en felaktig offside. Matchen slutade 1-1 men Milans kantspringare var nöjd.

– Hela matchen påverkades av beslutet, men vi spelade mot ett starkt Kroatien och vi gjorde bra ifrån oss. Om jag känner mig bestulen på målet? Nej, alla såg att jag var på rätt sida och att det var ett felaktigt beslut. Vi visade mycket karaktär mot ett starkt lag och jag är nöjd.

El Shaarawy har drabbats av en mängd skador och där med förlorade yttern sin plats i landslaget, men il faraone är lättad över att få vara tillbaka.

– Jag har jobbat väldigt hårt under de senaste månaderna för att återfå min form. Antonio Conte har hjälpt och stöttat mig och jag måste tacka honom. Jag är glad över att få vara frisk och jag ser fram emot att komma tillbaka starkare och bättre inför nästa säsong.

Igår gjorde Milan i stort sett klart med colombianaren Jackson Martinez, något El Shaarawy uppmärksammat.

– Han är en skicklig anfallaren, så jag är glad. Jackson lär hjälpa oss en hel del. Vart jag spelar nästa säsong? Jag har ett kontrakt med Milan.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen