Den alternativa önskelistan

Om PSG inte går med på att släppa Zlatan Ibrahimovic till Milan, finns det andra anfallare som är av intresse för Rossoneri. Några av dessa är Ezequiel Lavezzi, Karim Benzema, Radamel Falcao samt Robin Van Persie.

Som vi rapporterat tidigare har Milan kommit överens med Portos stjärnanfallare Jackson Martinez om en framtid på San Siro. Nu är man sugna på ännu en anfallare av hög kaliber. Enligt Gazzetta dello sport ska man därför hålla ögonen öppna för andra spelare som skulle kunna passa in i kravprofilen. Bland dessa spelare finns bland andra Zlatans lagkamrat Ezequiel Lavezzi, som har ryktats till Italien och Milan tidigare. Ett annat välbekant namn som finns på den alternativa önskelistan är Real Madrids målspruta Karim Benzema, som sägs vara värd omkring 50 miljoner euro.

Benzemas prislapp är dock inte det enda som kan ställa till problem för Rossoneri, utan även konkurrensen om spelarens underskrift. Klubbar som Manchester United, Liverpool och Arsenal ska enligt uppgifter vara intresserade av fransmannens tjänster. Det finns dock billigare alternativ, som Jackson Martinez landslagskollega Radamel Falcao samt Robin Van Persie, som tillhör Manchester United.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen