Daniele Massaro: “Plocka tillbaka Thiago Silva istället”

När Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva lämnade Milan tillsammans 2012 så vände allt för Milan och man gick in i en mörk tid. Många har velat ha tillbaka dom, framförallt Zlatan har fansen velat ha tillbaka. Nu när svensken ivrigt ryktas tillbaka till Milan så upplever nog många milanistas eufori. En som dock är skeptisk gentemot detta är Milan ikonen, Daniele Massaro, som anser att Milan bör glömma Zlatan för att istället plocka tillbaka Silva.

När Milan nu på allvar satsar på att ta sig tillbaka till toppen med hjälp utav Bee Taechaubol så har rykten om att ta tillbaka en viss svensk florerat och många milanistas har uttryckt sin önskan om att just detta ska ske. Men den gamle anfallare Daniele Massaro anser att Zlatan inte är samma spelare som han var när han lämnade Milan utan han anser att det hade varit mer logiskt att plocka tillbaka Thiago Silva:

– Personligen är jag väldigt skeptisk gentemot en återkomst gällande Ibrahimovic, sa Massaro i en intervju med Corriere dello Sport.

– Visst, han är en fantastisk anfallare men jag skulle hellre se att man använder pengarna för att plocka tillbaka Thiago Silva. Hans återkomst skulle vara till en större fördel. Om man kollar på när Ruud Gullit, Andriy Shevchenko och Kaká återvände till Milan så lyckades ingen av dom nå samma nivå som dom haft under sina tidigare sejourer i Milan.

– Ibrahimovic är trots allt 33 år gammal och jag tycker att man ska lägga dessa pengar på andra områden inom klubben.

Gällande Jackson Martinez som Milan förmodligen kommer göra klart med inom snar framtid har Massaro bara positivt att säga:

– Grattis till Milan. Dom lyckades värva den bästa tillgängliga spelaren på marknaden just nu. Martinez är väldigt stark fysiskt, exceptionellt bra taktiskt sett och viktigast av allt, lagets första del i försvaret.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen