Kinesiskt bud för en majoritet av Milan

Efter det välbevakade mötet mellan Bee Taechaubol och Silvio Berlusconi, ska nu Richard Lees konsortium kommit med ett officiellt bud för att köpa en majoritet av Milan. 

Budet ska enligt uppgifter ligga på omkring 580 miljoner euro för 51 procent av aktierna. Inom loppet av fyra år ska den kinesiska affärsgruppen sikta på att köpa ytterligare 20 procent, så att man äger 70 procent av Rossoneri. Det är nu upp till Berlusconi att välja det bud som han tycker är det bästa. Presidentens svar kan dock komma att dröja ett tag, då han han har fullt upp med att förbereda sig för det politiska val som äger rum den 31 maj.

La Gazzetta dello sport rapporterar om ett möte mellan representanter från den kinesiska affärsgruppen och Silvio Berlusconi, som ska ha ägt rum förra helgen. Den italienska tidningen skriver även att affärsgruppen har fått ett nytt ansikte utåt, en kvinna vars namn fortfarande är okänt. Den kinesiska kvinnans plan sägs vara att behålla Barbara Berlusconi och Adriano Galliani, samt Silvio Berlusconi som president.

Kampen fortsätter.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen