Inzaghi: “Teknologi är fundamentalt”

Filippo Inzaghi var minst sagt uppgiven på presskonferensen efter dagens förlust mot Sassuolo med 3-2. Mycket handlade om domarteamets tveksamma insats.

– Teknologi är fundamentalt. Det är egentligen svårt att kommentera någonting från matchen då vi får två, väldigt diskutabla, beslut mot oss. Sassuolo är ett mycket bra lag och vi spelade bra. Vi reagerade bra sen fick Bonaventura sitt andra gula. Hans andra varning går att diskutera men den första var helt felaktig enligt mig. Jag är besviken då Sassuolo är ett bra lag men en dag som denna är det svårt att prata om fotboll och det gör mig arg.

– Vi har spelat bra de senaste tre matcherna. Vi har dominerat men jag är väldigt besviken över att vi återigen, precis som mot Napoli, straffas aningen för hårt av domarna. Det är svårt att förklara allt som hänt. Jag måste blicka framåt, jag har kontrakt med Milan och det är mitt jobb att försöka hålla fast vid det här jobbet. Jag pratar ofta med presidenten och jag kommer fortsätta att göra mitt bästa, sen får vi se hur långt det leder.

– Jag har växt mycket och jag kommer att jobba vidare med detta jobb. Förhoppningsvis kan jag göra det här i Milan. Det senaste korrekta röda kortet vi fick var kortet Menez fick. De Sciglios var fel och Bonaventuras också. Susos var också fel då det inte var en satsning som kunde brutit benet på motståndaren, domarna kunde stängt ett öga i den situationen. Det är inte enkelt att behålla lugnet när man blivit hårt straffade.

– Vi saknade ytterbackar idag så vi fick använda en mittback på ytterpositionen. Jag tog in El Shaarawy för jag ville vinna, och jag tycker att laget förtjänade en vinst. Vi hade rätt attityd idag och innan Bonaventuras utvisning trodde jag att vi skulle ta ledningen. Jag kommer ge allt jag har för denna klubb så länge jag får chansen att göra det.

Källa: acmilan.com

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen