Galliani: “Thiago Silva och jag är i ständig kontakt”

Efter gårdagens vinst mot Roma talade en glad Adriano Galliani till Milan Channel.

– Laget spelade väldigt organiserat. Honda gjorde en fantastisk match men jag tycker att laget spelade bra även mot Napoli trots den tidiga utvisningen. Jag vill inte kommentera domarnas insatser, varken den mot Napoli eller mot Roma. Inzaghi sa till spelarna att matcher vinns under veckans gång och de jobbade väldigt hårt på träningarna. Vi ska försöka vinna de sista tre matcherna sen får vi se vart det leder oss.

Vice presidenten talade sedan om Thiago Silva, som var på plats och såg sitt före detta lag vinna med 2-1.

– Jag och Thiago är i ständig kontakt, han skickar alltid gratulations-sms efter att vi vunnit. Han var glad över att få komma till San Siro igen och han är en av dem som kommer ihåg sina före detta lagkamrater allra kärast. Thiago ser alla Milans matcher och skickar alltid meddelanden till mig, han är väldigt snäll.

– Den nya tröjan är tursam för oss, vi bar den för första gången mot ligatvåan och vi vann. Jag hoppas att det är ett positivt tecken inför nästa säsong. Jag pratade med president Berlusconi före, under och efter matchen, det säger allt om hur mycket han bryr sig om sitt Milan. Av alla hans aktiviteter är Milan den som ligger honom närmast hjärtat, som han älskar mest. Länge leve president Berlusconi.

Avslutningsvis pratade Galliani om, enligt många, Milans bästa spelare under den här säsongen – Diego Lopez.

– Lyckligtvis har jag en bra relation med Florentino Perez och jag kände till konkurrenssituationen mellan Diego Lopez och Casillas. Jag gjorde ett drag och hade tur när jag blev “assisterad” av Perez, sedan lyckades jag värva honom. Jag vill tacka Carlo Ancelotti och Vecchi som alltid talat bra om Diego Lopez. När jag kollade på Real Madrids matcher såg jag en mycket duktig målvakt och bestämde mig för att ta hit honom.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen