De kan ha gjort sin sista match i Milantröjan

Säsongen är över och mercaton närmar sig. En mercato som med stor sannolikhet kommer röra om ordentligt i den rödsvarta grytan. 

Tidigare har vi rapporterat om spelare vars kontrakt går ut till sommaren. Nu har MilanNews grävt lite djupare i vilka som kan tänkas lämna när transferfönstret öppnar. Vi har sammanställt det enkelt.

Bonera, Mexes, De Jong, Essien och Pazzini sitter på utgående kontrakt och förväntas lämna. Abbiati sitter även han på ett utgående kontrakt, men av erfarenhet vet vi att han brukar kunna få ett år till i sista stund.

Bocchetti, Van Ginkel och Destros låneperioder tar slut sista juni och de kommer troligen också försvinna. Även Cercis framtid är osäker, trots att han har ett år kvar på lånekontraktet med Milan.

Zaccardo, Muntari, Albertazzi och Zapata förväntas bli sålda då de inte gjort alltför mycket väsen av sig den gångna säsongen.

Rami betalade en del av sin övergångssumma själv när han kom till Milan. Nu har han dock uttalat sig klumpigt om att han vill lämna om Inzaghi blir kvar som tränare. Hur tränarfrågan utvecklar sig återstår att se, men att Ramis dagar är räknade kan anses som klart efter ett sådant uttalande.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen